Вратите Muteo

30/03/2023

Вратите Muteo

Вратите Muteo в момента се предлагат в три версии Muteo, Muteo Forte и Muteo Tonale. Иновативните врати са носители на много награди.
 
Днес ще Ви разкажем за Вратите Muteo 

В момента основния модел MUTEO се смята за важно дизайнерско постижение. Благодарение на нея се създадоха в света други интересни модели и продукти, които са напълно уникални за вратите и интериорния дизайн.

Благодарение на техния скулптурен дизайн, MUTEO може да се превърне в абсолютна доминираща характеристика на интериора. Можете да ги накарате да се слеят със стената. Просто зависи от вас. Уникалният профил, който наподобява буквата Z, свързва вратата и дръжката в едно цяло, но същевременно им придава дълбочина и пластичност. Огромната степен на индивидуализация на повърхностите на отделните части прави всяка врата абсолютен оригинал.

Профил на вратата напомнящ буквата Z.
Системата MUTEO използва специален профил на вратите MUTEO Z, благодарение на който вратите са изравнени с интериора от двете страни.
Революционна врата, която ще ви изненада.
Вратите MUTEO се състоят от две плочи, свързани с централен елемент. Те са революционни с това, че вратата и дръжката са се слели в едно. Вратата може да бъде ефектно допълнение към интериора или, напротив, да се слее необезпокоявано със стената.

Галерия

Вратите Muteo  15 Вратите Muteo  16 Вратите Muteo  17 Вратите Muteo  18 Вратите Muteo  19 Вратите Muteo  20 Вратите Muteo  21

Назад