Блиндирана врата за къща TOSKANA

Входна врата за външни условия TOSKANA
Цвят: Златен дъб , Kаса черен мат.

Цена: 1 500,00 лв.
Размери на вратата: 
900/ 2000 зид  до 400мм
Посока на отваряне: вътре; лява/дясна
Вратата е предвидена за монтаж само с отваряне навътре ( т.е единствено само външната страна с термодърво е защитена от външни атмосферни условия) !

• Крило– от външната страна е изработено от поцинкована ламарина и е изцяло покрито с termowood (естествено термодърво), а от вътрешната страна е изцяло покрито с PVC покритие върху МДФ облицовка, вътре са разположени подсилващи профили и както е споменато по горе цял метален лист + каменна вата за шумо и топло изолация..
• Дебелина на крилото– 8см ;
• Касата е регулируема–  облича зидове от 14см до 40 см – изработва се от устойчива 1.2мм галванизирана (поцинкована ) стомана боядисана с черна текстуна боя , первазите от външната и вътрешната страна са изцяло от поцинкована стомана с дебелина 1,2 см. също боядисани с черна текстуна боя.
• Заключваща система– две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка + бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. Вратата допълнително е подсигурена и заводски изградена с пасивни шипове на крилото ;
• Окомплектовkа– Крило, регулируема каса, две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка (+ бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване), панти, метален праг с гумено уплътнение , дръжки– 2 бр активни (за вън и вътре), шпионка, гумени уплътнения на касата и крилото. ; !
Пасивна дръжка не е включена в цената и може да бъде закупена отделно при желание на клиента !
• Цветове– дървесно кафяв с черна каса (при желание цвета (тоновете към тъмно ) на дървената част може да се променят чрез нанасяне на байц или лакове, както при естествения дървен материал..)
Входна врата за къща модел Toskana – устойчива на външни атмосферни влияния. Крилото е изработено от поцинкована стомана (+ цял лист в крилото ) от външната страна и е изцяло покрито с thermowood (естествено термодърво), а от вътрешната страна е изцяло покрито с PVC покритие върху МДФ облицовка, което придава красив, топъл иестествен вид на вратата. Касата и первазите от външната и вътрешната страна са изцяло от поцинкована стомана с дебелина 1,2 см. боядисани с черна текстуна боя. Вратата е снабдена с двойно гумено уплътнение (едно на крилото и едно на касата). Подходяща е за къщи, вили и друг вид сгради при които входната врата е изложена пряко на външни атмосферни условия.

Запитване